18.02.2021 Про організацію харчування

Відповідальне ставлення дошкілля до організації дитячого харчування в закладі освіти було і залишається одним з найактуальніших. Це питання постійно на суворому контролі директора закладу. Педагоги і співробітники установи активно беруть участь в організації харчування дітей, формуванні культури харчування, розумінні важливості харчування для нормального функціонування дитячого організму. Створено в кожному кутку меню візуалізації групи. Педагоги заохочують і мотивують малюків вибирати картки зі стравами  меню на день, щоб зранку проектувати куточок. Естетика їдальні,  сервіровка, візуалізація правил користування столовими приборами дозволяє сформувати у дітей базові елементи харчової культури та харчової поведінки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *