Презентація цифрового ресурсу “Інтерактивна глядацька зала КАЗКАРИК ONLINE: театральний воркшоп для працівників закладів дошкільної освіти”.

27 березня 2024 року, у Міжнародний день театру, Заклад дошкільної освіти № 100 “Гармонія” Запорізької міської ради відбувся яскравий захід, присвячений презентації цифрового ресурсу “Інтерактивна глядацька зала КАЗКАРИК ONLINE: театральний воркшоп для працівників закладів дошкільної освіти”.

На захід були запрошені вихователі-методисти Лівобережного району ДОН ЗМР.
Під час презентації авторкою цифрового ресурсу Олександра Ясенєва було продемонстровано інтерактивні можливості цифрової платформи “КАЗКАРИК ONLINE”. За допомогою QR-кодів гості заходу мали змогу потрапити на платформу та переглянути її інтерфейс, перевірити її інтерактивність власноруч. Педагоги також виконали декілька практичних вправ з акторської майстерності та продемонстрували свої творчі здібності.
Родзинкою заходу стали:
– Чарівні міми, які зустрічали гостей та дарували карнавальні маски.
– Дивовижна фотозона, стилізована під театральну сцену.
– Цікава екскурсія театральною вітальнею ЗДО №100 “Гармонія”, у якій були представлені різноманітні види театрів.
Однак особливою перлиною став виступ маленьких учасників театрального гуртка “Казкарик”. Діти продемонстрували уривок заняття з акторської майстерності та зачарувала усіх присутніх своєю неповторною енергією та талантом.
Презентація цифрового ресурсу “КАЗКАРИК ONLINE” викликала жвавий інтерес у гостей заходу. Педагоги відзначили його актуальність, практичність та інноваційність. Учасники отримали не тільки нові знання, а також заряд позитивних емоцій. Захід пройшов у теплій, творчій атмосфері.
Від щирого серця дякуємо всім гостям заходу. Ми щиро вдячні вам за вашу зацікавленість, активну участь та щирі емоції. Також хочу висловити слова подяки всім працівникам #здо100 за за вашу злагоджену роботу, професіоналізм та щиру любов до дітей. Завдяки нашим спільним зусиллям презентація “КАЗКАРИК ONLINE” перетворилася на справжнє свято театрального мистецтва.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *