Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість, порядок надання, порядок оплати

 

Гурток з розвитку українського мовлення засобами театралізованої діяльності

“КАЗКАРИК”

для дітей молодшого, середнього та старшого дошкільного віку

(Гурток працює на безоплатній основі)

 

Керівник гуртка

Ясенєва Олександра Володимирівна

Творча та цілеспрямована особистість. Володіє навичками театрального мистецтва.  Креативна. Постійно залучає вихованців до творчої співпраці.

Парціальна програма гуртка з розвитку українського мовлення засобами театралізованої діяльності Театр казок

Парціальна програма Театр казок

 

 

Гурток з вивчення англійської мови

“Happу, English!”

Програма та методичні рекомендації «Англійська мова для дітей дошкільного віку» / І.А.Кулікова, Т.М.Шкваріна; за заг. Ред.О.В.Низковської.-3-є видання, зі змінами та доповненнями Тернопіль: Мандрівець,2015. Програма схвалено для використання в дошкільних навчальних закладах комісією з іноземних мов Науково-методичної ради з питань освіти МОН України  (лист ІІТЗО від 28.07.2015 № 14,1/12-Г-952).

Англійська мова для дітей дошкільного віку

   Гурток з розвитку кулінарно-творчих здібностей“Печенюшка”

Парціальна програма з розвитку кулінарно – творчих здібностей  «Дитяча пекарня» для дітей середнього та старшого віку ( автори: Канцедал Н.В., Солов’ян Ю.Л.). Програма схвалена головою науково – методичної ради ЗОІППО ЗОР (протокол № 8 від 20.12.2018.), затверджена заступником директора департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації (Наказ від 07.02.2019 № 76).

Парціальна програма Дитяча пекарня

 

Гурток з  розвитку творчих здібностей  дітей дошкільного віку “Творча майстерня”

Заняттях гуртка спрямовані на розвиток нестандартного мислення, емоційно-чуттєвого сприйняття, формування естетичного ставлення  до художніх здібностей з використанням нетрадиційних матеріалів і технік, забезпечення творчого самовираження  дошкільників.

Парціальна програма з розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку «Творча майстерня»( автори Канцедал Н.В., Солов’ян Ю.Л.). Програма схвалена головою науково – методичної ради  ЗОІППО ЗОР (протокол №1 від 24.01.2019 р.), затверджена заступником директора департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації (Наказ від 07.02.2019 № 76).

Парціальна програма Творча майстерня

Положення про гурткову роботу