ПРАВИЛА ПЕРЕБУВАННЯ ДИТИНИ В ДНЗ

ШАНОВНІ БАТЬКИ!!!

Просимо Вас ознайомитись з правилами перебування Вашої дитини у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок ) №100 «Гармонія» (далі ДНЗ)

які є обов’язковими для виконання

  1. Режим роботи закладу з 6.30 до 18.30.
  2. З метою дотримання режимних моментів батьки повинні приводити дітей до 8.00.
  3. З 8.00 до 16.00 хвіртку закладу зачинено. В закладі відсутній працівник, якого закріплено за відкриттям та закриттям хвіртки. Вчасний прихід дитини до дитячого садка забезпечить безперебійну роботу його структурних підрозділів та працівників
  4. Про неможливість приходу дитини до дитячого садка через хворобу або з іншої поважної причини необхідно обов’язково повідомити вихователя до 7.00 ранку на Viber , або зателефонувавши особисто вихователю.
  5. Особливістю роботи ДНЗ є підвезення харчування. Діти в списки на харчування подаються до 07.10 ранку. Якщо батьки вчасно не повідомили про відвідування  дитини садка – дитина не враховується в список харчування на день. Тому прийнятою бути не може.
  6. Відвідування закладу дітьми у кількості до 5-6 осіб у дні відпрацювання за свята або передсвяткові дні осіб відбувається в короткотривалому режимі перебування без харчування , з 09.00 – 13.00. (не доцільно транспортувати харчування).
  7. Дитину в дитячий садок необхідно приводити чистою, охайною у зручному одязі та взутті, з необхідним комплектом змінної білизни, з акуратно причесаним волоссям і коротко підстриженими нігтями.
  8. Якщо у дитини є найменші ознаки хвороби: виділення з носової порожнини, кашель, чхання, висип, почервоніння горла – дитина в заклад не приймається. Батьки повинні сплатити за харчування дитини в цей день.
  9. Педагоги готові розмовляти з Вами про Вашу дитину вранці до 8.00 та ввечері після 16.00, в інший час педагог зобов’язаний працювати з групою дітей, відволікати його неможна.
  10. Якщо Ви привели дитину після початку якого – не будь режимного моменту, будь ласка роздягніть її та почекайте разом з нею до найближчої перерви. Переривати освітньо-виховний процес – суворо заборонено.
  11. Якщо Ви запізнюєтесь у дитячий садок або приходите раніше за дитиною (до 16.00), необхідно повідомити про це вихователя групи задля своєчасного відчинення хвіртки.
  12. Дитина, що не відвідує дитячий садок у зв’язку з хворобою, повинна мати довідку від лікаря. Необхідно заздалегідь повідомляти про день виходу дитини в ДНЗ після тривалої відсутності.
  13. Педагоги та сестрі медичній старшій категорично забороняється надавати ліки за проханням батьків, з метою доліковування дитини.
  14. Спірні і конфліктні ситуації потрібно вирішувати за відсутності дітей. Якщо Ви не змогли вирішити яке – не будь питання з педагогами групи, зверніться до вихователя-методиста або директора закладу.
  15. За домашні іграшки, золоті прикраси та інші коштовні речі, принесені дитиною до дитячого садка, вихователь відповідальності не несе. Категорично забороняється приносити в ДНЗ гострі, ріжучі, скляні предмети (ножиці, ножі, шпильки, цвяхи, дріт, люстерка, скляні флакони), а також дрібні предмети (намистинки, ґудзики і т.і.),пігулки.
  16. Забороняється приносити до дитячого закладу різноманітні солодощі, жуйки тощо.
  17. Батьки обов’язково повинні передавати дитину особисто вихователю і забирати особисто у вихователя.
  18. Забирати дитину з дитячого садка можуть тільки батьки (мати або батько) або особи, які їх заміняють. При необхідності дитину з дитячого садка можуть забрати близькі родичі (за заявою батьків, заздалегідь попередивши про це вихователя).
  19. У літній оздоровчий період, у липні місяці, дитячий садок зачиняється з метою проведення ремонтних і дизенфекційних робіт, та з причини тривалої відпустки вихователів. Тому батьки заздалегідь повинні продумати місце перебування дитини на цей період.
  20. Асистент вихователя інклюзивної групи працює протягом вересня-травня навчального року. В літній період він залучається до роботи на групі в якості вихователя, тому не має можливості забезпечувати супровід дитини з особливими освітніми потребами (далі з ООП). Саме тому протягом літнього оздоровчого періоду батькам дітей з ООП та дітей з інвалідністю рекомендовано не відвідувати дитячий заклад.
  21. Дітям до 18 років категорично забороняється забирати дітей з дитячого садка.
  22. До дитячого закладу забороняється приходити у нетверезому стані, палити на території дитячого садка; приводити тварин.
  23. Відповідно до умов Батьківської угоди батьки повинні:
  • відвідувати загальні та групові батьківські збори;
  • брати участь і освітній та господарській діяльності ЗДО;
  • уважно ставитися до доручень вихователів та адміністрації ЗДО.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *